tag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post6270587037236134105..comments2023-09-06T01:49:24.784-07:00Comments on LiVital: Mandulás paleo kenyérlivitalhttp://www.blogger.com/profile/03560249453816525558noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-20436872514542681042015-08-19T13:09:22.856-07:002015-08-19T13:09:22.856-07:00Tetszenek a receptek.köszönöm kezdő vagyok .Elnézé...Tetszenek a receptek.köszönöm kezdő vagyok .Elnézést kérek.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12979911090176379416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-89193175975671125232014-04-02T10:56:15.721-07:002014-04-02T10:56:15.721-07:00Jó ötlet. Amikor ezt a kenyeret kreáltam, még nem ...Jó ötlet. Amikor ezt a kenyeret kreáltam, még nem ismertem az útifűmaghéjat. Biztosan kipróbálom. Nekem a tojásfehérje felverése túl macera. A piskótát is úgy sütöm, hogy együtt verem fel a fehérjét a sárgájával. :-)livitalhttps://www.blogger.com/profile/03560249453816525558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-68664105171173300002014-04-02T04:54:48.047-07:002014-04-02T04:54:48.047-07:00Útifűmaghéjat érdemes belekeverni a masszába, 2-3 ...Útifűmaghéjat érdemes belekeverni a masszába, 2-3 ek. már elég szépen fellazítja a tésztáját. És a külön tojásfehérje kemény habbá verése is erre szolgál.:)marinkapaleoblogjahttps://www.blogger.com/profile/01300338393567471059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-37123196163243765212013-06-22T05:06:08.273-07:002013-06-22T05:06:08.273-07:00Ja, és kókusztej!Ja, és kókusztej!charlie66https://www.blogger.com/profile/07766672718996737372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-84115512629166360582013-06-22T05:04:45.966-07:002013-06-22T05:04:45.966-07:00Verjetek fel a tojást. Külön a fehérjét, külön a s...Verjetek fel a tojást. Külön a fehérjét, külön a sárgáját. A fehérjét keményre. Mi így szoktuk és lágyabb lesz a tészta.charlie66https://www.blogger.com/profile/07766672718996737372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-54082346515524818302012-09-28T11:33:36.600-07:002012-09-28T11:33:36.600-07:00Szia Lívi!
Köszönöm válaszod,így fogom megsütni! :...Szia Lívi!<br />Köszönöm válaszod,így fogom megsütni! :)<br />KarolinaKarolinahttps://www.blogger.com/profile/02599838309126389407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-10103386247263340562012-09-27T09:51:24.249-07:002012-09-27T09:51:24.249-07:00Szia Karolina!
Használj bátran darált mandulát, le...Szia Karolina!<br />Használj bátran darált mandulát, lenmagot és szezámmagot! Ebben az esetben azonban kevesebb zsiradékra van szükség.<br />Lívilivitalhttps://www.blogger.com/profile/03560249453816525558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-35278536852760858832012-09-27T07:03:49.366-07:002012-09-27T07:03:49.366-07:00Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni darált mandul...Sziasztok!<br />Azt szeretném megkérdezni darált mandulával,lenmaggal,szezámmaggal milyen lenne a kenyér?<br />Köszönöm!Karolinahttps://www.blogger.com/profile/02599838309126389407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-40823821720453496762012-09-09T10:56:31.711-07:002012-09-09T10:56:31.711-07:00Végre javítottam a recepten. Az eredetihez képest ...Végre javítottam a recepten. Az eredetihez képest felére csökkentettem a lenmag és szezámliszt mennyiségét. A csökkentett mennyiséggel már egy lágyabb állagú tésztát kapunk, sütéskor a hozzáadott szódabikarbóna miatt kissé megemelkedik. Aki kedveli a kísérletezést az bátran variálja vagy helyettesítse más liszttel a hozzávalókat. livitalhttps://www.blogger.com/profile/03560249453816525558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-45746909308549252532012-08-16T03:11:33.874-07:002012-08-16T03:11:33.874-07:00Sziasztok! Én is szoktam ilyen paleó sütikkel, ken...Sziasztok! Én is szoktam ilyen paleó sütikkel, kenyerekkel próbálkozni. Nekem sem jön össze mindig. Én mondjuk egyáltalán nem teszek a tésztába sütőport, szódabikarbónát, hanem a tojásfehérjéket verem fel habnak, és azt forgatom bele óvatosan a masszába. Így picit levegősebb a tészta, de olyan igazi kenyér szerű nem lesz. De ezt is meg lehet szeretni. És minél régebb óta nem eszem kenyeret, meg cukors dolgokat, annál kevésbé hiányoznak. Szóval érdemes az egészsgesebb hozzávalókkal "bütykölni". :-) Jó kísérletezgetést a konyhában!Ancsihttps://www.blogger.com/profile/14466269954217370231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-26976601154784795912012-07-02T11:31:32.646-07:002012-07-02T11:31:32.646-07:00Sajnos aki az eredeti kenyérhez próbálja hasonlíta...Sajnos aki az eredeti kenyérhez próbálja hasonlítani az csalódik. Próbáld meg kicsit lágyabbra keverni a tésztát. Én is azt vettem észre, hogy csak akkor emelkedik fel kissé, ha kihagyom a liszt egy részét. Azt hiszem javítanom kell a recepten. :-)livitalhttps://www.blogger.com/profile/03560249453816525558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-87235213373542870772012-07-01T06:22:42.881-07:002012-07-01T06:22:42.881-07:00Mi a titka a paleokenyérnek? Nekem ezekből az olaj...Mi a titka a paleokenyérnek? Nekem ezekből az olajtalanított lisztekből (de még az őrölt magokból is) agyagszerű állaga lesz, és rakhatok bele akármennyi szódabikarbónát és/vagy sütőport, meg se moccan, kicsit sem jön fel.Kösz, LillaLillahttps://www.blogger.com/profile/02352468163667182205noreply@blogger.com