tag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post6332931787699613809..comments2023-09-06T01:49:24.784-07:00Comments on LiVital: Szaloncukorlivitalhttp://www.blogger.com/profile/03560249453816525558noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-16061724053172794362012-11-22T08:16:21.936-08:002012-11-22T08:16:21.936-08:00Kedves Lívi!
Köszönöm,jó ötlet,erre nem gondoltam!...Kedves Lívi!<br />Köszönöm,jó ötlet,erre nem gondoltam!<br />Alig várom a főpróbát!<br />Köszönöm még1x válaszod!<br />KarolinaKarolinahttps://www.blogger.com/profile/02599838309126389407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-78093412705362403292012-11-21T10:26:55.459-08:002012-11-21T10:26:55.459-08:00Én nem kevernék semmit a csokiba, mert maga a szal...Én nem kevernék semmit a csokiba, mert maga a szaloncukor édes és ellensúlyozza a csokoládé keserűségét. Ha mindenáron lágyítani szeretnéd a csokit talán kókusztejjel próbálkozhatnál. Én már készítettem így sütemény tetejére bevonatot, de vigyázz ha túl sok a kókusztej, az egész kicsapódik és gyárthatod a csokigolyókat mint egyszer én. :-)Jó kísérletezést!livitalhttps://www.blogger.com/profile/03560249453816525558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-14669195700498258222012-11-20T06:01:13.396-08:002012-11-20T06:01:13.396-08:00U.i.:Még annyit kérdeznék,hogy van ötleted arra,ho...U.i.:Még annyit kérdeznék,hogy van ötleted arra,hogy az étcsokiba mit keverjek,hogy ne legyen annyira keserű,viszont maradjon kemény(vajat kevertem de attól puha,kissé ragacsos lett)?<br />Köszönöm válaszod!<br />KarolinaKarolinahttps://www.blogger.com/profile/02599838309126389407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-68688513019307072132012-11-20T05:55:00.531-08:002012-11-20T05:55:00.531-08:00Kedves Lívi!
Jó hír,azt hittem csak pár napig,örül...Kedves Lívi!<br />Jó hír,azt hittem csak pár napig,örülök. :D<br />Köszönöm gyors válaszod,meg ugye a jó receptjeidet is!<br /><br />KarolinaKarolinahttps://www.blogger.com/profile/02599838309126389407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-1478339502186725682012-11-19T11:40:15.599-08:002012-11-19T11:40:15.599-08:00Kedves Karolina! Ezek a cukrok tavaly karácsony el...Kedves Karolina! Ezek a cukrok tavaly karácsony előtt készültek, február elején ettem meg az utolsó darabokat, és határozottan emlékszem, semmit nem romlott a minőségük. Azt gondolom, hogy mivel a csokoládé légmentes bevonatot képez a cukrokon 2 hónapig biztosan eltartható. Ha hűtőben tárolod, talán tovább is. Üdv. Lívilivitalhttps://www.blogger.com/profile/03560249453816525558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3078638014686872021.post-37694550310748616212012-11-19T09:40:25.675-08:002012-11-19T09:40:25.675-08:00Szia!
Nagyon jó,meg el fogom készíteni.
Kérdésem a...Szia!<br />Nagyon jó,meg el fogom készíteni.<br />Kérdésem az lenne,mennyi ideig eltartható szerinted?<br />Köszönöm!<br />KarolinaKarolinahttps://www.blogger.com/profile/02599838309126389407noreply@blogger.com