Nagyon egyszerű és gyors vacsora, mellékesen finom és egészséges.
Bármilyen halból finom, ezt afrikai harcsából készítettem.
Hozzávalók:
1 kg afrikai harcsa
"e" mentes halfűszer keverék (herbaházban kapható)
só esetleg bors
kókuszzsír a sütéshez
Sárgarépa csíkokhoz:
1 kg sárgarépa
olívaolaj
A halat feldarabolom, sózom, beszórom halfűszerrel esetleg borssal és forró kókuszzsírban kisütöm.
Különösen kedvelem a kókuszzsírt, mert ha abban sütök nem lesz tele a lakás zsírszaggal.
A sárgarépát meghámozom, majd gyufaszerű hasábokra vágom, na jó picit nagyobbakra. Wokban felhevítem az olívaolajat és a sárgarépát két részletben, többször kevergetve roppanósra sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése