Hozzávalók:
Piskótához:
6 tojás
12 dkg cukornak megfelelő paleo édesítő
15 dkg gesztenyeliszt
késhegynyi szódabikarbóna
Krémhez:
50 dkg darált mandula, vagy dió, esetleg török mogyoró (én a három keverékéből készítettem)
25 dkg vajzsír
15 dkg kókuszcukor
2 evőkanál kakaópor
2 adag fekete kávé
2 evőkanál rum
20 dkg magozott meggy
Csokimázhoz:
2 tábla jó minőségű étcsokoládé
Elkészítés:
A piskótához robotgéppel felverjük a tojásokat az édesítővel, majd alacsony fokozatra kapcsolva belekeverjük a gesztenyelisztet és a szódabikarbónát. Nagyobb méretű tepsiben megsütjük.
A krémhez habosra keverjük a vajzsírt a kókuszcukorral, majd apránként hozzáadjuk a darált mandulát, a kakaóport a kávét és a rumot. A végén belekeverjük a magozott meggyet. A krémmel egyenletesen megkenjük a piskótát. A végén gőz fölött felolvasztjuk a csokoládét és rákenjük a mandulás krémre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése