A paleo kenyerek variációja szinte végtelen. Ebben a kenyérben a mandulán kívül a gesztenyeliszt dominál.
Hozzávalók:
6 tojás
20 dkg őrölt mandula
5 dkg gesztenyeliszt
2 evőkanál olíva olaj
1 kk só
1 kk szódabikarbóna
A tojásokat egy tálban felverjük, beleöntjük az olajat, hozzáadjuk a sót, a szódabikarbónát és a liszteket. Ezután sütőpapírral kibélelt őzgerinc formába öntjük a masszát és forró sütőben megsütjük.
Én nem szoktam külön fűszerezni a kenyereimet, jobban szeretem ha natúr az ízük, hiszen amit ráteszek, vagy hozzá eszem, az éppen elég fűszeres.
Hozzávalók:
6 tojás
20 dkg őrölt mandula
5 dkg gesztenyeliszt
2 evőkanál olíva olaj
1 kk só
1 kk szódabikarbóna
A tojásokat egy tálban felverjük, beleöntjük az olajat, hozzáadjuk a sót, a szódabikarbónát és a liszteket. Ezután sütőpapírral kibélelt őzgerinc formába öntjük a masszát és forró sütőben megsütjük.
Én nem szoktam külön fűszerezni a kenyereimet, jobban szeretem ha natúr az ízük, hiszen amit ráteszek, vagy hozzá eszem, az éppen elég fűszeres.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése