Az eredeti recept az AMC-s időszakom egyik kedvence, akkor is gyakran sikert arattam vele, de most így átalakítva, ismét felkerült a család toplistájára.
Hozzávalók:
1 adag gesztenyelisztből készült palacsinta tészta
1/2 fej káposzta
1 evőkanál zsír
1/2 ek eritrit
só, bors
kókuszzsír a sütéshez
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük és enyhén besózzuk. Felolvasztjuk a zsírt és megpirítunk rajta az eritritet, ez nem karamellizálódik mint a cukor, de azért felolvad. Rádobjuk a káposztát és zsírjára pirítjuk. Ízlés szerint borsozzuk. Ha már puha a káposzta, belekeverjük az előre elkészített palacsinta tésztába.
Egy serpenyőt felforrósítunk, kevés kókuszzsírt teszünk bele és egyenként kisütjük a palacsintákat. Ne lepődjünk meg, ez kissé vastagabb lesz mint egy átlag palacsinta.
Aki szereti a káposztás tésztát, ezt is imádni fogja!
Hozzávalók:
1 adag gesztenyelisztből készült palacsinta tészta
1/2 fej káposzta
1 evőkanál zsír
1/2 ek eritrit
só, bors
kókuszzsír a sütéshez
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük és enyhén besózzuk. Felolvasztjuk a zsírt és megpirítunk rajta az eritritet, ez nem karamellizálódik mint a cukor, de azért felolvad. Rádobjuk a káposztát és zsírjára pirítjuk. Ízlés szerint borsozzuk. Ha már puha a káposzta, belekeverjük az előre elkészített palacsinta tésztába.
Egy serpenyőt felforrósítunk, kevés kókuszzsírt teszünk bele és egyenként kisütjük a palacsintákat. Ne lepődjünk meg, ez kissé vastagabb lesz mint egy átlag palacsinta.
Aki szereti a káposztás tésztát, ezt is imádni fogja!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése